ВХОД за регистрирани потребители:
e-mail     парола
забравена парола
  тел. 0879/ 662 298 Начало   |   Условия   |   За търговци    |   За нас   |   Въпроси   |   Пишете ни
код   максимален размер [cm]   тегло [kg]   описание/име      
ГОРЕЩО!
 »  Най-новото
 »  Най-търсеното
 »  Очаквайте скоро!
 »  Препоръчваме
Спорт    
Играчки    
Канцеларски материали/ офис консумативи/ ученически пособия    
Парти артикули    
Складово оборудване    
Продукти за рехабилитация и ортопедия    


 
 Начало
 

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ИНТЕРНЕТ САЙТ www.maximatrade.com

 

Използването на този сайт и регистрирането на поръчка през него, се счита за съгласие с посочените условия. Ако НЕ ПРИЕМАТЕ тези условия, моля, не извършвайте покупки през този уеб сайт. ПОПОВ И СИН ООД си запазва правото да променя условията по всяко време, без предварително известие, като променените условия бъдат публикувани в сайта.

Въведение и основни правила

Данни на продавача/доставчика
Онлайн платформата maximatrade.com е уебсайт за електронна търговия – за продажба и доставка на публикуваните в него стоки, собственост на ПОПОВ И СИН ООД, ЕИК 812229363, регистрация по ЗДДС BG812229363, адрес на регистрация:
гр. Бургас, бул. „Иван Вазов” 67, ПК 8000. Адрес за кореспонденция: гр. София ПК 1784, бул. „Цариградско шосе” 113 (сградата на агенция София прес – ниската част, вход откъм изхода на бензиностанция Шел).

Линкове в полза на потребителя:
Помирителна комисия към Комисия за защита на потребителите:
https://www.kzp.bg/pomiritelna-komisiya.
Онлайн платформа за решаване на спорове в рамките на Европейския съюз, администрирана от Европейската комисия:
http://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=BG
Стандартен формуляр за упражняване право на отказ при online покупки:
https://www.kzp.bg/podavane-na-zhalba.

Основни характеристики и начин на работа на електронния магазин
Публикуването на този сайт има смисъл на публична покана за сключването на търговска сделка за покупка на артикули онлайн от фирма ПОПОВ И СИН ООД. 
Договорът с Клиента се счита за сключен след приемане на заявлението за покупка от ПОПОВ И СИН ООД. Необходимо е изпратеното заявление да бъде попълнено правилно от Клиента.
Всички обявени цени са в български левове с включен ДДС.
Потребителят е длъжен да заплати цената, която е била актуална по време на заявката на желаните артикули. Съобщението за намаление на цените става в сайта maximatrade.com с поставяне на новата цена под старата, като последната е задраскана.
ПОПОВ И СИН ООД има право да променя цените на предлаганите стоки в www.maximatrade.com по собствена преценка, без предварително уведомяване.
ПОПОВ И СИН ООД  се задължава след получаване на заявление от Клиента, да достави желаните продукти или да информира Клиента за други обстоятелства, относно заявката му. 
При липса на складова наличност на заявените продукти ПОПОВ И СИН ООД уведомява Клиента за изчерпването ѝ чрез изпращане на имейл до посочения от Клиента електронен адрес или на посочения телефонен номер. Уведомяването се случва в рамките на един работен ден след получаване на заявлението за покупка.
При неверен или грешен адрес, лице за контакти и/или телефон при подаване на заявката за поръчка ПОПОВ И СИН ООД  не е обвързан с каквото и да е задължение за изпълнение поръчката на Клиента.
ПОПОВ И СИН ООД не носи отговорност, ако Клиентът е посочил неверни и/или непълни данни в направена поръчка на адрес www.maximatrade.com. 
ПОПОВ И СИН ООД не гарантира пълно съответствие на представените на сайта артикули и тези, налични в склада или магазина. 
ПОПОВ И СИН ООД не носи отговорност за допуснати неточности в публикуваната на сайта информация. Възможни са корекции на цените в магазина или склада, както и промяна в дизайна на продуктите. 
ПОПОВ И СИН ООД  не носи отговорост за нарушен търговски вид на опаковката на продукта, вследствие на транспорта, когато стоката се изпраща по куриер или по друг начин от трета страна.
Публикуваната на сайта информация за размери и други съответствия трябва да се тълкува като ориентировъчна. ПОПОВ И СИН ООД допуска наличието на разминавания между обявените и действителните размери, за което не носи отговорност. 
Направеното категоризиране на артикулите по предназначение е примерно. 
ПОПОВ И СИН ООД осигурява за Вас консултации на електронната поща, както и по телефона в работно време. Клиентът може да получи всякакъв вид допълнителна информация относно предлаганите стоки по имейл, телефон или приложение за текстови и други съобщения.
ПОПОВ И СИН ООД не носи отговорност за неизпълнение на задълженията си по този договор при настъпване на обстоятелства, които Фирмата не е предвидила и не е длъжна да предвиди – включително и случаи на непреодолима сила, случайни събития, проблеми в глобалната Интернет мрежа и в предоставянето на услугите извън контрола на ПОПОВ И СИН ООД.

 

Основни права и задължения на страните
1. ПОПОВ И СИН ООД се задължава: 
Да потвърди наличността на поръчаните артикули или да откаже поръчката в срок от четири работни дни.
Да достави поръчката в срока, посочен в информацията за доставка;
Да проверява техническата изправност на артикулите преди изпращането им. Това важи само за артикули, чиито опаковки позволяват това да бъде направено. 
Да гарантира, че всички продукти са фабрично нови (неупотребявани) и запечатани от производителя, освен в случаите, в които се налага проверка на функционалността на продуктите.

2. Клиентът се задължава: 
Да посочи трите си имена, точен и валиден телефон, адрес за доставка и електронен адрес.
Да плати цената на продуктите според условията, описани в информацията за доставка и плащане на стоки. 
Да заплати разходите по доставката според условията, описани в информацията за доставка и плащане на стоки.
Да осигури достъп и възможност за получаване на поръчката.

Извършване на поръчка/ Сключване на договори за покупко-продажба на стоки
Поръчките се приемат в горе посочения сайт 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, включително в почивните дни и в дните на официалните празници. За да се извърши поръчка през сайта, не е задължително Клиентът да регистрира потребителски профил.
Поръчването на определени продукти може да се извърши по два начина – директно през сайта или по телефон. Силно препоръчваме Клиентът да поръча избраните стоки през сайта.

Извършване на поръчка през сайта 
Силно препоръчваме Клиентът да ползва този метод, защото чрез попълнените лично от него писмени данни (име и адрес за доставка, данни за фактура и др.) се избягват обичайните при диктуване по телефон грешки, които впоследствие могат да усложнят, забавят и оскъпят излишно поръчката; Поръчките, направени директно в сайта, се обработват автоматично и се  изпълняват във възможно най-кратък срок.  При извършване на поръчка, представител от „Попов и син“ ООД се свързва по телефона с контактното лице, за да провери, потвърди и съгласува направената поръчка, преди изпращането на стоката.

Инструкции за извършване на поръчка през сайта
След като намерите търсената стока в сайта, влезте в "Цени и спецификации" и изберете желаните бройки.
С натискане на бутон [Поръчвам :-)] се отваря страница "е-Поръчка".
Ако желаете, можете да допълвате поръчката с други стоки от магазина с бутон [Добави друга стока] (връщане обратно в магазина), като уточните отново техния брой.
Общата стойност на избраните стоки се изчислява при натискане на бутон [Пресметни].
Ако сте завършили с поръчката и сте готови да я изпратите, влезте чрез "Вход за регистрирани потребители" или "Не съм регистриран. Желая да поръчам", за да попълните необходимите данни. 
След като сте влезли с вече регистрирания адрес на електронната си поща, се отваря страница "Потвърждаване и изпращане на поръчката". 
В прозореца за допълнителна информация може в свободен текст да се попълват уточнения, които биха улеснили доставката на стоката според Вашите желания.
Ако желаете да получите данъчна фактура, моля да попълните изискваните за фактура данни при регистрацията. Фактурата ще Ви бъде изготвена след настъпване на данъчно събитие (плащане или прехвърляне собствеността на стоката) съгласно ЗДДС.
Накрая маркирайте "Запознат съм с Общите условия за ползване на магазина и Политиката на поверителност и ги приемам" и изпратете поръчката с натискане на бутон [Поръчвам].
Ако сте извършили правилно горепосочените действия, на екрана ще се появи информация с номера на Вашата поръчка.
Плащането е с наложен платеж, в брой, като съответната сума се дава на куриера при доставката.
Забележка:  услугата "наложен платеж" оскъпява доставката с 0.5% от стойността на поръчката, но не по-малко от 0.50 лв. 

Изпълнение на поръчка, извършена през сайта
Потвърждение за направена поръчка очаквайте да получите чрез проформа фактура, издадена от „Попов и син“ ООД и на посочената от Вас електронна поща.
В рамките на 1 работен ден ще получите и обаждане на посочения от Вас телефон за уточняване подробности по доставката и последно потвърждение от Ваша страна.
Статуса на Вашата поръчка може да следите и в сайта www.maximatrade.com, след като се идентифицирате с Вашия електронен адрес и влезете в "МОЯТ МАГАЗИН".
Ако сте избрали авансово плащане, адресът за плащане или банковата сметка ще получите с проформа фактурата.

Извършване на поръчка по телефона
Забележка: Съветваме да се прибягва до този метод само в случай, че не разполагате с необходимите условия като например Интернет. Използваме този канал основно за консултации и обработка на вече извършени поръчки през сайта.
В случай, че по някакви причини нямате възможност да поръчате през Интернет, моля обадете се на някой от посочените телефони в сайта. Имайте предвид, че поръчка, направена по телефона, изисква допълнително време за въвеждане, проверка и обработка, което забавя значително нейното изпълнение и сигурност. Възможно е и оскъпяване на изпълнението, поради необходимостта от допълнителни действия на персонала.

Изпълнение на поръчка, извършена по телефона
Гласовите поръчки по телефон изискват допълнително време за въвеждане, проверка и обработка, което забавя значително тяхното изпълнение и сигурност. Поръчаните стоки се доставят на посочения от Вас адрес от куриер. При желание, можете да пазарувате и на място от магазина в София.

Възможни проблеми с поръчката
Изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини:  
1. Една или всички от поръчаните стоки не са в наличност. В този случай ние ще установим контакт с Вас в най-кратък срок.
2. Не е извършено плащане (забавяне на плащането) от страна на потребителя, ако е избрал банков превод. 
3. Потребителят е посочил грешен или непълен адрес за доставка.
4. Липса на телефон за контакт с потребителя или не отговаря на посоченият телефон.
При възникване на проблеми с доставката по вина на ПОПОВ И СИН ООД, всички допълнителни разходи по изпращане или приемане на стоките са за сметка на фирмата. Във всички останали случаи и последващо изпращане на пратката са за сметка на Клиента.

Доставка на поръчката
Заявените за покупка продукти се доставят на посочения от Клиента адрес в срока, оказан в информацията за доставка и плащане на поръчката. Поръчката се доставя подходящо опакована, съобразно вида и транспорта за доставка. При предаване на продуктите, Клиентът или трето лице подписват придружаващите я документи. За трето лице се счита всеки, който не е титуляр на заявлението, но приема стоката при доставка и е на посочения от клиента адрес.
В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес, или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на поръчката в обявения срок, ПОПОВ И СИН ООД се освобождава от задължението си да достави заявените за покупка продукти. Клиентът може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички разходи по доставката. В този случай започва да тече нов срок за доставка от момента на потвърждението.
Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по стоката или липси в нейното съдържание, които се дължат на транспортирането. 

Рекламация на увредена пратка
Рекламация за увредена пратка се прави в момента на получаване на пратката и в присъствието на куриер, с който се попълва констативен протокол в три еднообразни екземпляра. Констативният протокол е задължителен за валидността на покритите от застраховката щети и липси по пратката. Клиентът (получателят на пратката) е длъжен да изиска оригинала и копие от протокола, след което да се свърже с представител на ПОПОВ И СИН ООД за завеждане на рекламацията. ПОПОВ И СИН ООД се ангажира с безплатна подмяна на повредения/липсващия артикул или възстановяване на заплатената от клиента сума само след предоставянето на протокола от страна на клиента.
Застраховка на пратките 
ПОПОВ И СИН ООД застрахова за сметка на клиента изпратените пратки с чупливо съдържание до размера на обявената им стойност.

Отказ на поръчки
Клиентът има право да откаже получаването на заявената за покупка от него стока, когато тя му е доставена при едно от следните условия:
Доставените продукти категорично не съответстват на тези, заявени за покупка от Клиента. Това може да се установи чрез обикновения преглед на пратката при получаване на пратката в присъствие на куриера.  
Ако цената, която Клиентът следва да заплати, не съответства на дължимата цена. 
При несъответствие между заявената за покупка и доставената стока, което не е било възможно да бъде установено в момента на доставката. 
Подмяна или връщане на поръчки и продукти

Подмяна на продукти
Клиентът има право да заяви подмяна на размер или артикул, фигуриращ в първоначалната му поръчка. В този случай е необходимо да заяви желанието си, писмено (на мейл maxima@maxima.bg), устно (на телефон 0879 662 298) или на адрес гр. София, бул. „Цариградско шосе” 113 , сградата на бившата печатница „Балкан” на агенция „София прес” в срок, не по-дълъг от 14 календарни дни от получаване на пратката.

Условия за подмяна на продукти:
Заявката за подмяна на стоката е подадена в срок, не по-дълъг от 14 работни дни, считано от датата на получаване на поръчката. Заявката трябва да съдържа номер на поръчката, номер на артикул (артикули), с който клиентът желае да замени стоката, както и съответния размер. 
Стоката трябва да е в същия търговски вид с оригинална опаковка, оригинални неотлепени етикети, придружена от оригиналните документи, издадени от ПОПОВ И СИН ООД – фактура, касов бон, гаранционна карта (ако е била издадена такава), упътвания (инструкция) за употреба и др; клиентът ще получи отказ за връщане на стоки с разкъсана опаковка, премахнати етикети, липсващи части и др.
Клиентът съгласува с представител на ПОПОВ И СИН ООД или заявява писмено промяна на адреса, на който желае да получи обратно стоката, в случай че адресът е различен от първоначалния. 
Клиентът заплаща всички разходи, свързани с транспортирането на стоката до посочения от представителя на ПОПОВ И СИН ООД адрес и връщането на новата стока. 
След изпращане на стоката на посочения адрес Клиентът трябва да посочи писмено (на имейл maxima[at]maxima.bg) или устно (на телефон 0879 662 298) номера на поръчката, номера на товарителница и други необходими данни.
При пълен отказ от поръчаната стока и желание за възстановяване на сумата, клиентът трябва да предостави: номер на поръчката, три имена и начин, по който желае да му бъде възстановена заплатената сума. Това може да стане писмено (на имейл maxima[at]maxima.bg) или устно (на телефон 0879 662 298).

Връщането на продукти
Всеки Клиент (ако е физическо лице) има право да върне всеки закупен продукт в рамките на 14-дневен срок от датата на получаването на пратката, без да дължи обезщетение или неустойка, и без да посочва причина за връщането. Продуктите трябва да бъдат върнати лично или чрез куриер на адрес: гр. София, бул. „Цариградско шосе” 113 , сградата на бившата печатница „Балкан” на агенция „София прес”.

Условия за връщане на продукти
Заявката за връщане на стоката е подадена писмено на посочения от ПОПОВ И СИН ООД електронен адрес за кореспонденция (maxima[at]maxima.bg) или на посочения телефонен номер (0879 662 298) в срок не по-дълъг от 14 календарни дни, считано от датата на получаване на поръчката.
Стойността на поръчката се възстановява на клиента по начина, по който е заплатил стоката, освен ако страните не са уговорили друго. При възстановяване на заплатената сума по банков път заявката трябва да съдържа лична банкова сметка; 
Стоката трябва да е в същия търговски вид с оригинална опаковка, оригинални неотлепени етикети, придружена от оригиналните документи, издадени от ПОПОВ И СИН ООД – фактура, касов бон, гаранционна карта (ако е била издадена такава), упътвания (инструкция) за употреба и др; клиентът ще получи отказ за връщане на стоки с разкъсана опаковка, премахнати етикети, липсващи части и др.
ПОПОВ И СИН ООД си запазва правото да не възстанови заплатената от клиента сума, в случай на нарушено едно или повече условия за връщане на стока посочен по-горе.

Връщане на платени суми с наложен платеж
При връщане на суми, платени с наложен платеж, е необходимо да има идентичност между поръчващия стоката и връщащия стоката, без значение кой я е получил. Именно поръчващият и връщащият ще получи обратно сумата, която е платил с наложен платеж.

Спорове и жалби
При възникнали ситуации във връзка с неуредени въпроси, клиентът има право да отправи спорните въпроси в писмен вид или и-мейл към наш сътрудник на посочения за кореспонденция адрес. 

Гаранционни условия
1. Фирма ПОПОВ И СИН ООД дава на своите клиенти с всяка закупена стока, която подлежи на гаранционно обслужване, необходимите документи с информация за срока, условията и мястото на гаранционното обслужване.
2. С изключение на задълженията, специално посочени в тази гаранция, ПОПОВ И СИН ООД не е отговорен за директни, индиректни, специални, случайни или последващи повреди, независимо дали се базират на договор.
3. За всички продукти важат гаранционните условия на съответния производител или оторизирани сервизни центрове. В сервизните центрове важат единствено оригиналните гаранционни карти, с които е получена стоката.
4.  Ограничения за гаранцията
Гаранцията отпада в случай на:    
Повреди, причина, за които е лош транспорт, съхранение или неправилна експлоатация.
Опит за ремонт от страна на Клиента и/или друго неупълномощено лице.
При използване на некачествени и неоригинални консумативни материали. 

…..
Приятно пазаруване!

MAXIMAtrade © 2005 - 2024  
 
 Начало
Политика на поверителност  |  Политика за бисквитките
   
„ПОПОВ И СИН” ООД
ОФИС, МАГАЗИН И СКЛАД – ГР. СОФИЯ, БУЛ. „ЦАРИГРАДСКО ШОСЕ”113, СГРАДАТА НА „СОФИЯ-ПРЕС”
МОБ.ТЕЛ: +359 87 9662 298; +359 87 7117 877; ФАКС: 02/9752104;

 

 

 

 

Този сайт използва "бисквитки", чрез които анализираме и подобряваме Сайта. С приемането им Вие си осигурявате максимално потребителското преживяване чрез използване на пълната му функционалност и подкрепяте нашите промоционални и маркетингови усилия.

Приемам всички бисквитки
Политика на "бисквитките"
 
затвори